Skinboosters

 

Skinboosters zetten de huid zelf aan tot actie. Zo bekomen we een dynamische remodellatie van de huid. Met enkele strategische injecties verbeteren we alle huidlagen en bekomen we een zeer natuurlijk resultaat. Zowel de teint, textuur, hydratatie en stevigheid van de huid wordt aangepakt.

Het is geen filler, maar zet de huid zelf aan tot actie. Eerst wordt de oppervlakkige huidlaag gehydrateerd, wat resulteert is een verbetering van de textuur en de natuurlijke glans van de huid. Tevens worden de diepere huidlagen gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, wat resulteert in een stevigere en meer elastisch huid.

Er zijn 2 behandelingen nodig, met 1 maand tussen om een goed resultaat te bekomen. Nadien is het aangeraden de behandeling te herhalen om de 6 maanden.

De behandeling kan toegepast worden in het gelaat, de hals, decolleté of op de handen.

 

Verloop van de behandeling en nazorg

U komt best naar uw afspraak met een goed gereinigde huid en zonder make-up. Eerst wordt de te behandelen zone grondig ontsmet. Op de te behandelen zone worden een aantal strategische punten opgetekend. Dan wordt het product met zeer fijne naaldjes oppervlakkig in de huid van de te behandelen zone ingebracht. Men voet dan enkele prikjes en soms wat branderigheid, maar de behandeling is niet echt pijnlijk.

Na de behadeling ziet de huid wat rood en zijn er mogelijks wat kleine bultjes zichtbaar. Dit alles trekt weg na 24 uur. U kan uw normale activiteiten gewoon hervatten. Soms kan er op de injectieplaats een klein blauw plekje ontstaan. Deze mogen voorzichtig gecamoufleerd worden en verdwijnen spontaan na enkele dagen.

Het product geeft een licht directe verbetering van de huiduitstraling. Op het verstevigend effect moet u enkele weken wachten. We doen initieel 2 behandelingen, op dag 1 en dag 30. Het eindresultaat is zichtbaar 2 maanden na de start van de behandeling.

Het is aangeraden om nadien de behandeling te herhalen om de 6 maanden.