Forever Young BBL

 

Forever Young BBL is een nieuwe revolutionaire behandeling voor verbetering en verjonging van de huid. Het maakt gebruikt van licht met meerdere golflengtes, breedband licht, om zo in 1 behandeling meerdere verouderingsproblemen tegelijkertijd aan te pakken.

Vertraag de huidveroudering en zie er jonger uit !

Forever Young BBL egaliseert het pigment in de huid. Beginnende zonnevlekken en ouderdomsvlekken zullen vervagen. Forever Young BBL gaat uitgezette bloedvaatjes weer kleiner maken en verminderd aldus de roodheid en beginnende couperose. Het heeft tevens een verbeterend effect op de structuur van de opperhuid, waardoor de huid er egaler, frisser en stralender gaat uitzien. De huid ziet er niet alleen jonger uit, ze wordt ook letterlijk geprogrammeerd om jonger te zijn.

Bewezen effectiviteit

Onderzoek aan de Universiteit Van Stanford USA heeft aangetoond dat door de Forever Young BBL behandeling de expressie van maar liefst 1293 genen in de huid veranderd, zodat ze weer op een jonge huid gaat lijken. Genen vormen de basisinformatie in alle cellen. De genen bepalen de specifieke eigenschappen van de cellen en dus van het weefsel, bijvoorbeeld van de huid. Genen kunnen actief of niet actief zijn, en zo kan de huid er anders gaan uitzien. Bij het ouder worden zullen bepaalde genen minder actief worden en gaat de huid er ouder uit zien. Met de Forever Young BBL behandeling worden deze genen terug geactiveerd, waardoor de huid haar jongere eigenschappen en kenmerken gaat terugkrijgen.

Meerdere behandelingen geven het beste resultaat

Studies hebben aangetoond dat mensen die regelmatig de Forever Young BBL behandeling ondergingen, er na meerdere jaren en meerdere behandelingen effectief jonger uitzagen op het einde van het onderzoek dan in het begin. Een egalere huid met minder pigmentvlekken, minder roodheid en zichtbare vaatjes, minder fijne lijntjes en fijnere poriën. De behandeling kan toegepast worden in het gelaat, de hals, het decolleté of op de handen.

Forever Young BBL vertraagt de verouderingsprocessen in de huid, maar zet ze niet stop. De huidcellen worden elke dag een dagje ouder, dus er kunnen na verloop van tijd weer nieuwe pigmentvlekken of bloedvaatjes ontstaan. Daarom wordt deze behandeling best regelmatig herhaald, 2 tot 4 keer per jaar.

 

Verloop van de behandeling en nazorg

U komt best naar uw afspraak met een goed gereinigde huid en zonder make-up. Tijdens de behandeling krijgt u een speciale bril op, om uw ogen te beschermen. Op de te behandelen zone wordt een beschermende gel aangebracht. De behandeling zelf is niet pijnlijk. U voelt wat prikjes, warmte en soms wat branderigheid. De te behandelen zone wordt 2 keer volledig aangepakt met het hoogfrequent flitslicht. De 2 passages worden haaks op elkaar gezet met zo’n 10% overlap, zodat geen enkel stukje huid wordt overgeslagen. Tussen de 200 à 400 pulsen zijn nodig voor een volledige behandeling.

Na de behandeling kan u uw normale activiteiten gewoon hervatten. De huid ziet wat rood en er kan soms wat zwelling ontstaan. Dit trekt weg na enkele uren tot dagen. Bestaande pigmentvlekjes gaan eerst donkerder worden en verdrogen, zodat u een wat sproeterige huid krijgt. De verdroogde pigmentvlekjes gaan dan zeer fijn afschilferen en verdwijnen na een 10-tal dagen. Er mag make-up gebruikt worden om dit te camoufleren. U moet zich steeds goed beschermen tegen de zon de eerste maand na de behandeling. Ook op lange termijn is het belangrijk om een goede zonbescherming te gebruiken. UV stralen zijn immers een belangrijke verouderende factor voor de huid.

Er kunnen geen behandelingen uitgevoerd worden als u gebruind bent door zon of zonnebank of als u een zelfbruiner hebt gebruikt.