Dr Kim Lapière

Dr Kim Lapière is erkend dermatoloog sinds 2002. Meteen na het afstuderen startte ze haar eigen praktijk in Wilrijk. In 2015 verhuisde ze naar 's Gravenwezel. U kan bij haar terecht voor diagnose en behandeling van huidziekten en huidproblemen, voor analyse van geboortevlekken en pigmentvlekken,voor heelkundige ingrepen van de huid en voor esthetische behandelingen, huidverjonging en huidverzorging. Een persoonlijke benadering en individueel advies zijn steeds zeer belangrijk voor haar.

Dr Lapière behaalde haar diploma in de algemene genees-, heel- en verloskunde in 1996, na 7 jaar studie aan de Universiteit Antwerpen. Nadien deed ze 2 jaar research aan de UA. In 1998 startte ze dan met haar opleiding tot dermatoloog. Tijdens haar opleiding volgde ze reeds extra chirurgische en esthetische bijscholingen in Maastricht en Parijs.

Via congressen, cursussen en workshops blijf ze zich steeds bijscholen en zorgt ze dat ze op de hoogte is van de nieuwste technieken en behandelingen. Een mooie jeugdige huid en een natuurlijke uitstraling is meer dan het bestrijden van rimpels. Tijdens het verouderingsproces gaan zich niet alleen rimpels vormen, maar de structuur van de huid zelf verandert, ook de onderliggende spieren en vetcompartimenten ondergaan verandering. Het is belangrijk met al deze aspecten rekening te houden en al deze aspecten op de juiste manier aan te pakken om een mooi en natuurlijk resultaat te bekomen.
.
Dr Lapière is niet geconventioneerd, ze is dus vrij haar honorarium zelf te bepalen.

Dr Lapière is wel geaccrediteerd, waardoor u een hogere terugbetaling geniet en de garantie krijgt dat ze de nodige bijscholingen, cursussen en congressen volgt, zodat u zeker bent dat u toegang krijgt tot de recentste medische kennis en modernste technieken en behandelingen.
.
Voor individueel advies en bespreking van de mogelijkheden die voor u persoonlijk geschikt zijn maakt u best een afspraak. Elke persoon is uniek, elke huid is uniek en vraagt steeds een aangepaste behandeling